vineri, 2 iulie 2010

Inscrieri la Palatul Copiilor Timisoara

Activitatea in cadrul cercurilor de la Palatul Copiilor va incepe pe data de 1 octombrie 2010.
Modalitati de inscriere la activitatile palatului:
1 In orice moment pana la data de 1 octombrie 2010 pe blogul palatului ca si persoana interesata, comentariu sau ca mesaj postat pe blog cu specificarea numelui si prenumelui, clasa, cercul dorit, perioada din zi(dimineata sau dupa masa) in care sunteti la scoala si nu puteti frecventa cercurile palatului.
2 In perioada 15 septembrie-1octombrie 2010 la sediul Palatului Copiilor.

9 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Pentru fetita mea, Maria Giuchici, in varsta de 7 ani, in prezent in grupa mare pregatitoare la gradinita sunt interesata de urmatoarele cercuri:
    5. Cultura si civilizatie germana;
    36. Pian;
    37. Pictura
    Va rog sa-mi spuneti daca mai sunt locuri disponibile, care este orarul si daca exista o taxa de participare.
    Va multumesc,
    Minodora Giuchici
    0722.462.786/ minodoragiuchici@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimata doamna
    Ne scuzati ca nu v-am raspuns. Pentru cercurile la care optati d-stra este nevoie sa discutati direct cu profesorii pentru ca la pictura si la pian sunt ocupate locurile cu elevi din anii anteriori. Daca nu puteti veni personal va rog sunati la institutie la tel 0256203744

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua. Sunt pasionat de fotografie si as dori sa frecventez cursul de fotografie al domnului Novak. Precizez ca am 23 de ani si sunt student an terminal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,

    sunt interesata sa il inscriu pe fiul meu(7 ani) la un curs de karate. Va rog sa imi spuneti daca mai sunt locuri disponibile dupa masa la grupa de incepatori, care este taxa lunara si cand pot sa vin sa il inscriu.

    Va multumesc anticipat,

    Cristina Crisan

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului.
    Sunt locuri disponibile la karate insa trebuie sa veniti personal sa va inscrieti la sediul palatului de luni pana vineri intre orele 10-18. Nu exista taxa ci un fond al comitetului de parinti pe care il puteti discuta la inscriere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru cursul de fotografie al d-lui Novac Liviu ar trebui sa discutati personal cu dansul deoarece deoarece varsta maxima a elevilor inscrisi la palat este in mod normal 18-19 ani adica pana la terminarea liceului. Daca d-nul profesor doreste sa faca o exceptie avand in vedere pasiunea d-stra, va rog contactati-l.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua ,

    sunt interesat de un curs de chitara daca este ,sa aflu orarul si cu cine trebuie sa vorbesc ca sa fac o inscriere .

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua, As dori sa-mi inscriu fetita de 7 ani la cursurile de dans modern si limba germana. Care este procedura de inscriere? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. buna ziua, as dori sa-mi inscriu baiatul de 5 1/2 ani la cursul de Karate, ma intereseaza daca sunt locuri disponibile si cand se fac inscrierile.

    RăspundețiȘtergere